Rättighetscentrum Dalarna
Translate this page

Translate this site

Select your language in the dropdown menu below

Rekommendationer

Här kan du läsa om vad andra har sagt om våra utbildningar.

"Diskrimineringslagen i praktiken” är en kurs som precis som titeln antyder en utbildning som berör såväl teoretiska som praktiska perspektiv av diskriminering. Det är vanligare än du anar och påverkar både dig, dina kamrater och din arbetsmiljö mer än du tror…

De proffsiga utbildarna lägger till sina erfarenheter och har en väl avvägd balans mellan innehåll och form. Detta är en viktig kurs som lämpar sig väl som webbinar och som jag varmt rekommenderar.

Mikael Sjöberg, Regionchef Fackförbundet ST


Fackförbundet ST har tillsammans med Rättighetscentrum Dalarna genomfört 5 föreläsningar och 2 workshops om Diskrimineringslagen. Föreläsningarna har vänt sig till både medlemmar och förtroendevalda, medan workshopsen har varit riktade mot förtroendevalda. Bägge har varit väldigt uppskattat av våra deltagare. De har upplevt innehållet som både informativ och lärorikt. Föreläsarna har varit kunniga och pedagogiska. Deltagarna hade möjlighet att ställa frågor och få ytterligare förklaringar när det behövdes. Föreläsningen och workshopen har gett mig en djupare förståelse för Diskrimineringslagens betydelse och tillämpning.

– Johan Eklund, 1:e vice ordf Fackförbundet ST inom Arbetsförmedlingen


Jag kan varm rekommendera Rättighetscentrum som föreläsare i frågor inom diskriminering och lika rättigheter! De är proffsiga, inkluderande och anpassar innehåll efter målgrupp och din organisations behov.

– Janna Sporre-Gyll, Projektledare Work for Ukrainians Individual, Kontaktperson Kundval Rusta och Matcha, Folkuniversitetet


Inspirerande och givande utbildning. Viktig kunskap i det fackliga arbetet.

Tord Fredriksen, Region TCO Gävleborg