Rättighetscentrum Dalarna
Translate this page

Translate this site

Select your language in the dropdown menu below

Utbildning och opinion

Rättighetscentrum Dalarna arbetar förebyggande mot diskriminering genom att erbjuda information, utbildning och föreläsningar till allmänheten, myndigheter, civilsamhället, vårdsektorn, utbildningssektorn och företag. Vi deltar aktivt i opinionsbildning genom till exempel debattartiklar, föreläsningar och panelsamtal, gärna i samverkan med andra.

Våra utbildningar

Vill ni öka era kunskaper om diskriminering och mänskliga rättigheter? Kanske behöver ni fördjupa er i diskrimineringslagstiftningen, eller få praktiska verktyg för likabehandling? Vi tillhandahåller kostnadsfria informationsföreläsningar och bokningsbara utbildningar för ideella föreningar, företag och andra organisationer. Utöver våra utbildningskoncept, kan vi även erbjuda skräddarsydda kurser och workshops anpassade efter er verksamhets behov.

Se våra bokningsbara utbildningar här.

Material och böcker

Här har vi samlat några publikationer och material som kan vara intressanta för dig som vill sätta dig in i diskriminering och rättighetsfrågor.

Läs mer

Samarbeta med oss

Har din organisation exempelvis en idé på ett projekt, ett aktivitetsförslag eller kanske en gemensam debattartikel? Kontakta i så fall oss på Rättighetscentrum Västerbotten, så ser vi på möjligheterna att samverka. Tillsammans är vi starkare!

Kontakta oss